10 dåbsgaver til barnet som forældrene vil elske dig for

Skal du til barnedåb i nærmeste fremtid? Synes du, det er svært at finde et tema for din gave? Synes du generelt, det er svært at finde en gave til en barnedåb? Det skal du ikke være ked af, for det kan du hurtigt finde. Læs med herunder om 10 gode dåbsgaver til barnet, som forældrene vil elske dig for

  1. Tøj. Der er ingen tvivl om, at forældrene vil blive vilde med at få tøj foræret til deres lille guldklump – det er noget de altid kan bruge, i hvert fald indtil baby vokser ud af det igen.
  2. En bamse kan være en kæmpe tryghed for en lille størrelse, og det er helt sikkert noget, forældrene gerne vil give deres baby.
  3. Legetøj der stimulerer barnet. Et legetæppe, en rangle – kært barn har mange navne – forældrene vil helt sikkert elske, at deres baby får en gave, som udvikler ham eller hende, og som kan give dem en lille pause en gang imellem.
  4. Et gavekort. Et gavekort vil være en succes for både baby og forældre, så han eller hun kan få noget nyt tøj eller komme med mor og far ud at spise.
  5. En bog. En bog er en fantastisk gave til en baby, da han eller hun – næsten ligegyldigt alder – kan bruge den i mange år frem – og så giver det også mor og far en oplagt chance for at lære baby noget nyt.
  6. Et smykke. Afhængig af hvor tæt du er med baby, kan en sød og personlig gave som et smykke være fantastisk at give – det vil helt sikkert bringe et par tårer frem hos mor og far og give en glad baby (i hvert fald om nogle år).
  7. En babykurv. En kurv med alverdens sjove og nyttige ting til baby og forældre vil helt sikkert være en god gave, og det vil forældrene uden tvivl blive glade for at få.
  8. En overlevelsespakke. En overlevelsespakke med bleer, babymad, lidt bagværk til forældrene til de hårde natter og så videre, og så videre – det kan kun blive en succes.
  9. En hjemmelavet gave. Det er næsten ligegyldigt, hvad du laver, for det viser en masse engagement i både baby og forældre med en hjemmelavet gave.
  10. Det lyder upersonligt, men der er ingen tvivl om, at mor og far gerne vil have så mange penge som muligt over på babys opsparingskonto – eller købe en ny barnevogn eller lignende.