Hvad skal jeg give min 4-årige søn?

Hvis du ikke har styr på gavekøbet til din 4-årige søn endnu, så fortvivl her. I artiklen her fodres du nemlig med en masse gode forslag til, hvad du kan give ham.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hvis du er i vildrede omkring, hvad du skal give din 4-årige søn i julegave, så er det bare med at pudse læsebrillerne. Herunder følger nemlig en række forslag, der vil begejstre langt de fleste 4-årige drenge.

Et legekøkken

Mindre børn elsker at lege, at de er voksne. Se bare på legen far, mor og børn, som stadigvæk er et kæmpe hit i dag blandt mindre skabninger.

Et legekøkken giver børnene ultimativt gode betingelser for at forestille sig, at de er voksne. I et sådant køkken kan de nemlig lave mad, som de har set far og mor gøre. Der findes mange forskellige legekøkkener på markedet, og nogle af dem er virkelig fyldt med mange fede detaljer, som vil begejstre dit barn udover det sædvanlige.

Spil

Der findes en masse fine spil henvendt til 4-årige drenge. Nogle af spillene er endda lavet med øje for at stimulere barnets sproglige eller matematiske færdigheder. Du vil derfor – uden at din søn er bevidst om dette – via spil kunne lære ham en masse, der formentlig gør, at han får det lidt lettere i skolen de første par år.

En elbil

Hvis du budgettet er stort, så ved vi, at en elbil vil gøre din søn ellevild. Der findes rigtig mange forskellige biler på markedet. Faktisk har mange af de store brands lavet miniature modeller af deres mest populære slæder. Hvis du eller din bedre halvdel går meget op i biler, vil I derfor kunne give jeres søn en miniudgave af den bil, som I altid selv har drømt om at få.

LEGO

Hatten af for LEGO. Det er virkelig en genial opfindelse. Faktisk er den så genial, at LEGO-produkter i dag er præcis lige så populære, som da vi var børn.

I dag er udvalget dog væsentligt større, og man kan få LEGO, der relaterer sig til stort set enhver populære franchise.

LEGO er en fantastisk gave, fordi der er uendelig mange timers leg i LEGO, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bygge med de små fantastiske klodser, som stensikkert også vil være populære om 20 år, fordi opfindelsen i sig selv er så genial, som den nu engang er.