Club ure til alle slags børn

Dette indhold er sponsoreret

I mange tilfælde får et barn sit første ur, når barnet har lært klokken, men det kan faktisk også være en god idé at forære børn et ur imens de lærer. Et flot og inspirerende ur kan holde motivationen og interessen i takt hos de små, idet børnene på daglig basis vil kigge på deres ur og dermed lære. Børneure fra Club er børneure til alle slags børn, og ønsker du for eksempelvis at købe et ur i gave til din nevø, tilbyder Club et stort udvalg. 

Giv et Club ur i gave

Club ure er en af de førende brands indenfor børneure i Danmark. Club universet er stort, og urene kan findes i sporty, pyntede og farverige modeller. Club sætter en ære i at tilbyde ure til børn, der skal til at starte i skole. Det giver nemlig en tryghed for et barn at kunne følge med på urskiven og fornemme, hvad forskellige gentagelser betyder. Når et barn flere gange har erfaret, at det ringer til frikvarter klokken 11, lærer barnet også, at halvdelen af skoledagen snart er gået på dette tidspunkt. Club ure findes både med urskiver, men også som digitale modeller. Club ure er den ideelle gave til børn, og alle ure leveres med to års service garanti.

Ure i alverdens motiver og materialer

Skal dit barn vælge sit første ur, er Club ure et godt sted at søge hen. Urene fra Club henvender sig nemlig til alle slags børn, både på farver, mønstre og materialer. Et personligt ur er et ur, der afspejler ejerens interesser. Det kan derfor være en god idé at orientere dig hos dit barn for at finde, hvilke interesser og måske farver, barnet holder af. Elsker dit barn for eksempelvis lilla, kan du med fordel matche denne interesse ved at købe et ur med en lilla urskive og en lilla rem. Skal du forære et ur til et barn, der leger meget ude og er fysisk, kan det være en fordel med et mørkt plastik ur med brudsikkert mineralglas.

Gode tips til at lære dit barn om klokken

Skal du igang med at lære dit barn om klokken, skal i først og fremmest koncentrere jer om at lære urskiven at kende. Det kan i denne forbindelse være en god idé at tegne urskiven og snakke om klokkeslæt ud fra tegningerne. Youtube er også et godt sted at lære om klokken gennem, og på platformen finder du alverdens sange, quizzer og spil, der underviser børn om klokken.