Giv dig selv frihed og dit barn tryghed

Når det kommer til vores børn vil vi dem altid det bedste, om de så er voksne eller børn. Målet er at de skal have det så godt, som overhovedet muligt. Det er der rigtig mange måder at sørge for. Membantu fokuserer på de allermindste. Fra de er nyfødte til de når de cirka 15 kg. Deres slyngevugger er nemlig egnet til netop det spænd. Det er perfekt til de forældre der ikke lige har tid til altid at sidde med deres barn eller børn, når de skal til at sove. Hvilket nok efterhånden er de fleste af os.

Slyngevuggerne kan nemmest beskrives som en hængekøje til babyer og fungerer som en vugge. Tryghedsfølelse for børn i den alder er altafgørende og det er som sagt svært for mor eller far altid at have tid. Derudover kan det blive hårdt at skulle sidde med de små i armene hver gang, de skal sove. Med en slyngevugge får i muligheden for at lægge jeres barn i vuggen og enten selv få den til at vugge op og ned eller købe modellen med motor, der selv kører, så man endnu nemmere kan lave noget andet samtidig.

Barnet skal have det godt

De vuggende bevægelser op og ned, imiterer så tiden fra moderens mave. Det har en positiv effekt på børn der har udfordringer med søvnen, børn med kolik og børn med refluks. Det er både et aflastende redskab for forældrene og et redskab der kan give barnet en god søvn. Når barnet bliver vugget op og ned sænker det deres puls, hvilket selvfølgelig også giver en bedre søvn.

Slyngevuggen omslutter barnet, så det føler sig trygt, når det skal sove. Det imiterer den følelse det giver at ligge i armene på mor eller far. Så du skal heller ikke være bange for at det er mindre behageligt for dit barn at ligge i slyngen, end i dine arme.

Sikkerheden i top

Der kan opstå bekymring for barnets sikkerhed, når de skal hænge oppe i luften på den måde. Men der er ingen grund til bekymring. når slyngevuggen er monteret forsvarligt er resten så sikkert, som det kan være. Selv hvis fjederen skulle knække, sidder der en sikkerhedsstrop indeni, så der ikke er nogen risiko for at barnet falder ned. Vuggen stopper bare med at vugge og det er dét.

Slyngevuggen kan være lidt en lifesaver, i en travl hverdag og hvis dit barn har lidt søvnproblemer. Den kan som sagt bruges helt op til 15 kg, så den kan bruges i flere år og mange gange. Endda til flere børn!