Gaveideer til børn der kan lide at lege udendørs

Vil du gerne give dine børn nogle gaver som får dem ud af huset og væk fra skærmen, så læs med, her får du mine bedste tips til det mest populære udendørs legetøj i 20222. 

Der er mange gode muligheder og børn er jo opfindsomme, så det behøver ikke være super dyrt, det vigtige er at få dem ud og lege, så skal de nok selv finde på noget.

Trampolin
Den er svær at komme uden om trampolinen og den står da allerede også i en masse danske hjem.

Det er der god grund til for børnene elsker trampolinen og kan få masser af tid til at gå med at hoppe i den og lege alle mulige lege. For det er ikke kun til hop at børnene bruger trampolinen, ofte finder de på andre lege, hvor de kan inddrages. Derfor er det vores første valg.

Skøjter
Det er vores vintervalg. Danmark er et land hvor det ikke sner så ofte, så hvad skal man lave når det bliver rigtig koldt midt på vinteren? 

En mulighed kan være at løbe på skøjter, for der er heldigvis ofte koldt nok til det og er der ikke, så er der jo skøjtehaller.

Det behøver ikke være dyrt at komme igang med at skøjte. For et par hundrede kroner kan man få et par helt fine justerbare skøjter, der kan bruges flere år i træk.

Ellers er der ishockey skøjter og kunstskøjter, som er til de børn der gerne vil prøve at være lidt mere seriøse med deres skøjteløb.

Basketkurv
Har du nogen derhjemme der kan lide at spille basket så må du ikke snyde dem for en basketkurv eller baskeball stander.

Kvaliteten er virkelig blevet god til prisen og det er nu muligt at få en super basketstander til kun et par tusind kroner.

Her kan man træne mange timer på sit skud og sine moves mens man drømmer om at komme til NBA.

Der er muligheder i alle priskategorier men jeg anbefaler at du går efter en kurv og plade der er stå realistisk som muligt. Det betyder en bagplade der har de rigtige mål og en kurv der er en såkaldt dunkekurv, selv om det ikke er meningen man skal hænge i den.

Det var et par forslag til udendørs legetøj, men det er kun fantasien der sætter grænser. Giv dine børn en mulighed for at komme væk fra computeren, så skal de nok selv finde på noget.