Hvad er kapok?

Der er mange, der har hørt om kapok, men ikke rigtigt ved, hvad det er. Kapok er et naturligt materiale, der bliver udvundet af kapoktræer. Kapoktræerne vokser i tropiske områder, og derfor bliver kapok ofte også kaldt for tropisk uld. Kapok er et meget let stof, men det er alligevel rigtigt godt til at isolere. Det er derfor et rigtigt godt valg til dyner. Det er både varmt, men samtidigt også godt til at transportere fugt væk fra kroppen. Det betyder, at man ikke bliver for varm, når man sover under en dyne med kapok. Kapok er også et stof, der er rigtigt godt til at modstå skimmel og mug. Det er derfor et rigtigt godt valg, hvis man har problemer med det. Hvis man er på udkig efter en dyne med kapok, så kan man klik her.

Kapok og allergi

Kapok er et naturligt stof, og derfor er det også et stof, der er allergivenligt. Det gør det til et rigtigt godt valg, hvis man er allergisk overfor husdyrshår eller noget andet. Det er også et stof, der ikke indeholder nogen kemikalier. Det gør det til et rigtigt godt valg for de mennesker, der har allergi overfor kemikalier.

Andre allergivenlige produkter

Hvis man er på udkig efter andre produkter, hvor kapok er hovedingrediensen, så kan man f.eks. kigge på puder. Normalt er det sådan, at de fleste puder blot er fyldt med skum. Men hvis man har allergi, så kan det være en rigtigt god ide at kigge efter puder, der er fyldt med kapok. Det er et godt valg, hvis man gerne vil være sikker på, at man ikke bliver generet af allergi i løbet af natten.

Hvis man er på udkig efter en allergivenlig dyne, så er en dyne med kapok et rigtigt godt valg. Det er et naturligt stof, og derfor er det også allergivenligt.